IMG_5065_muokattu

Vahvalla sisäpelillä voittoon – Manse PP kaatuu puhtaasti!

14.7.2020

JymyJussit suuntasi kauden ensimmäiselle pidemmälle vierasreissulle Tampereelle sarjanousija MansePP:n vieraaksi. Keli oli otollinen vauhdikkaalle pesäpallo-ottelulle ja sellainen Kaupin uusitulla pesäpallostadionilla myös nähtiin. JymyJussit voitti ottelun lukemin 0-2 (6-7, 1-6).

Ensimmäisellä jaksolla JymyJussit pelasi vahvaa peliä etenkin sisällä ja ensimmäisen vuoroparin jälkeen taululla komeilivatkin 1-4 lukemat seinäjokisten hyväksi. Neljänteen vuoropariin lähdettäessä näytti, että JymyJussit painelee selvään jaksovoittoon tilanteen ollessa 2-7, mutta kotijoukkue ei ollut viimeistä sanaan sanonut vielä tässä vaiheessa. JymyJussit oli jo torjumassa Juha Niemen lyöntivuoron onnistuneesti, kunnes polttoheitto levesi hieman kotipesästä ja pallo pomppasi epäonnekkaasti kotipesästä ulos. Tästä tilanteesta Manselle kirjattiin kaksi juoksua. Tämän jälkeen Tommi Malinen ja Ville Hotakainen löivät pallon tyylikkäästi väliin kaventaen lukemiksi jo 6-7. JymyJussit sai kuitenkin kotijoukkueen hurmoksen poikki ja näin ollen JymyJussien ei tarvinnut viimeistä lyöntivuoroaan käyttää ja loppulukemiksi jäivät 6-7 lukemat.

Toiseen jaksoon JymyJussit tuli niin ikään vahvasti Jukka-Pekka Vainionpään avatessa juoksuhanat ensimmäisellä vuoroparilla. Ketsuppipullo aukesi kunnolla toisessa vuoroparissa, kun Ville Viita löi ensin kunniaa tyhjään kenttään ja tämän jälkeen juoksuja iskivät niin Henri PuputtiElmeri Lieto kuin Joona Kettunen. Kotijoukkue onnistui toisessa sisävuorossaan Niemen toimesta, joten kahden vuoroparin jälkeen lukemat olivat JymyJusseille 1-5. JymyJussien ulkopeli oli vahvaa läpi jakson ja neljännessä vuoroparissa Vainionpää kaunisteli jakson loppulukemiksi 1-6.

Kaudella 2020 Värimiehet palkitsee ottelun parhaan ulkopelaajan valkoisella Värimiehet-kypärällä. Tänään edellisen ottelun värikkäin pelaaja Eemeli Jaakkola antoi kypärän lukkarin tontilla vahvasti pelanneelle Henri Itävalolle!