IMG_6240_muokattu

Vahvalla ulkopelillä voittoon – Kempele kaatui lukemin 2-0

11.8.2020

JymyJussit sai tiistaina vieraita Pohjois-Pohjanmaalta, kun Kempeleen Kiri saapui Kotijoukkue Areenalle. Vierasjoukkue oli ennen kamppailua sarjataulukon sijalla kymmenen, mutta silti vain viisi pistettä JymyJussien perässä. Viime kaudella kumpikin joukkueiden keskinäisistä peleistä päättyi vierasjoukkueiden voittoihin, mutta tällä kertaa kotijoukkue ei päästänyt voittoa lipumaan käsistään.

JymyJussit aloitti ensimmäisen jakson sisävuorosta ja onnistuikin yhden juoksun tehtailemaan Jukka-Pekka Vainionpään lyödessä näpillä Sami-Jukka Korvolan kotiin. Vierailijat iski pelin tasoihin toisen tasoittavalla, kun Matti Korhonen löi vastustamattoman kumuran kakkosjatkeelle. Jakson ratkaisu siirtyi neljänteen vuoropariin, ja siitä tulikin erittäin jännittävä. JymyJussit iski tiukassa paikassa kaksi juoksua, kun ensin Vainionpää löi kahden palon tilanteessa Tero Tyynelän ottamattomalla kumuralla kotiin ja tämän jälkeen Atte Kontion hermopallo tärräsi vierailijoitten linjassa siirtäen seinäjokiset 3-1 -johtoon. Kempele onnistui vielä yhden juoksun tekemään, mutta se ei riittänyt, joten JymyJussit vei ensimmäisen jakson lukemin 3-2.

Toinen jakso käynnistyi JymyJussien hallinnassa, kun seinäjokiset pitivät ensin nollat ja iskivät tasoittavallaan kaksi juoksua. Ensin Vainionpää kotiutti Tyynelän ja tämän jälkeen Eemeli Jaakkola löi Superpesis-uransa ensimmäisen juoksun. Ossi Meriläinen ja Vainionpää löivät joukkueilleen vielä kaksi juoksua toisessa ja kolmannessa vuoroparissa, joten jakson loppulukemiksi kirjattiin lopulta 4-2.

Lehdistötilaisuus

Kaudella 2020 Värimiehet palkitsee ottelun parhaan ulkopelaajan valkoisella Värimiehet-kypärällä. Edellisen ottelun värikkäin ulkopelaaja Henri Puputti antoi kypärän vahvan ulkopelin pelanneelle Toni Marjamäelle!