IMG_6432

Vahvan esityksen kautta kolme pistettä – SiiPe kaatui puhtaasti

20.6.2019

Keskiviikkona JymyJussit sai vieraita Savosta, kun sarjanousija Siilinjärven Pesis saapui Kotijoukkue Areenalle. Ottelussa JymyJussit sai sisäpelinsä rullaamaan hienosti, ja läpilyöntejä nähtiin useammankin herran toimesta.

Ensimmäisen jakson aloitti Siilinjärvi sisältä ja tehtaili yhden juoksun Kimmo Lukkarin hyvällä välilyönnillä. Tasoittavalla vuorolla kotijoukkue tasoitti pelin Jukka-Pekka Vainionpään toimesta. Toisessa vuoroparissa Jukkis lisäsi johtoa ja heti perään kolmas juoksu syntyi harhalla. Henri Puputti löi samassa vuorossa kauden neljännen kunnarinsa ja kotiin juoksi Jukkis ja Elmeri Lieto. Juoksujuhlat jatkuivat, kun Miika Anttila tyhjensi keskeltä takaa pajatson tehden lukemiksi 10-1. SiiPe kavensi lukemiksi vielä 10-2, jotka jäivät jakson loppulukemiksi.

Toisella jaksolla JymyJussien hyökkäys tuotti tulosta heti alussa, kun Tuomas Raunion kumura tippui vastustamattomasti väliin ja Juuso Myllyniemi juoksi kotiin. Toisessa ja kolmannessa vuoroparissa ei juoksuja nähty JymyJussien toimesta. Kolmannen tasoittavalla vierasjoukkue onnistuu kertaalleen Lukkarin lyötyä Ville Pietisen kotiin. Neljännessä vuoroparissa Ville Viita löi pallon kakkospuolelta parkkipaikalle kolmen juoksun arvoisesti. Tämän jälkeen Lieto kotiutti vielä Viidan tehden tilanteeksi 4-1. Ratkaisunmakua alkoi olla viimeistään siinä kohtaa ilmassa, kun Jukkis tyhjäsi pajatson takakentän pommilla. Puputin läpilyönnillä tuli vielä kaksi juoksua, joten viimeiseen ulkovuoroon lähdettiin 11-1 johdossa. SiiPe sai vielä kavennusjuoksun Lukkarin lyömänä, joten jakson loppulukemat olivat 11-2.

Lehdistötilaisuus

Tilastot

Seuraava ottelu JymyJusseilla on Juhannuksen jälkeen tiistaina, kun joukkue matkaa Joensuuhun mittaamaan hallitsevan Suomen mestarin kuntoa.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.