IMG_8374

Vahvan ulkopelin kautta voittoon – Alajärvi kaatui puhtaasti

23.7.2019

Tiistai-iltana Kotijoukkue Areenalle saapui tällä kaudella tutuksi tullut paikallisvastustaja Alajärven Ankkurit. JymyJussit nappasi ottelusta puhtaan 2-0 voiton vahvan ulkopelin kautta.

Ensimmäinen jakso alkoi hyvin nihkeissä merkeissä kummankin joukkueen osalta, eikä ensimmäiseen kahteen vuoropariin nähty oikeastaan yhtään kunnon hyökkäystä. Ankkurit avasi juoksutilin kolmannessa vuoroparissa Markus Hallasuon kotiuttaessa Tuomo Lönnmarkin hyvällä välilyönnillä. Vierasjoukkueen toinen juoksu näki päivänvalon, kun Manu Haukkalan tyhjään kenttään lyömä pystäri kaartoi kakkosluukusta parkkipaikalle. JymyJussien vastaus nähtiin tasoittavalla vuorolla, kun ykköskärki teki palottoman ajon Jukka-Pekka Vainionpäälle, joka löi hirmuisen niitin kolmosluukusta yleisurheilukentälle tyhjäten pajatson. Ankkurit sai neljännen tasoittavalla rakennettua yhden palon ajolähdön, mutta ei onnistunut juoksunteossa, joten ensimmäinen jakso kotijoukkueelle lukemin 4-2.

Toisen jakson alussa JymyJussien sisävuoro näytti jo kuivuvan kasaan, kunnes Vainionpää tälläsi kakkostilanteessa pallon toistamiseen kolmosluukusta läpi toiseksi viimeisenä lyöjänä Atte Kontion tuodessa jakson avausjuoksun. Viimeisenä lyöjänä Henri Itävalo siirsi Jukkiksen ensin kolmospesälle ja tämän jälkeen löi pallon vastustamattomasti väliin tehden tilanteeksi 2-0. Ensimmäisen vuoroparin jälkeen ei pelissä enää juoksuja nähty, joten JymyJussit kuittasi ottelusta kolme pistettä itselleen.

– Ulkopeli meillä oli tänään hyvää. Sielä ei tullut tänään sellaisia virheitä mitä tuli esimerkiksi Kiteellä, eikä tilanteita annettu käsistä. Toinen jakso vielä nollille, niin kyllä sielä kentällä jotain hyvääkin on tapahtunut. Kolme pistettä, kukaan ei loukkaantunut ja tiivis pelitahti kuitenkin, niin se on pääasia, tuumii Antti Piuhola.

Tilastot

Lehdistötilaisuus

Seuraava ottelu JymyJusseilla on jo torstaina, kun joukkue matkaa Satakuntaan Kankaanpään Mailan vieraaksi. Seuraava kotipeli onkin todellinen huippuottelu, kun sunnuntaina Kotijoukkue Areenalle saapuu sarjakärki Vimpelin Veto.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.