IMG_5746

Vahvan ulkopelin kautta voittoon – PattU kaatui puhtaasti

29.5.2019

JymyJussit lähti tiistai-illan otteluun uudistuneella ilmeellä pelinjohtajana toimineen Jussi Parven johdolla. Sateen uhkasta huolimatta peli saatiin pelattua Kotijoukkue Areenalla kuitenkin kohtalaisen hyvässä säässä.

Ensimmäisellä jaksolla PattU teki heti tilanteen kärjestä, mutta isäntäjoukkueen ulkopeli kesti painostuksen hienosti. JymyJussit onnistui saamaan omalla vuorollaan miehen kolmoselle, mutta kotiutus ei vielä tässä kohtaa onnistunut. Toisella jaksolla vierasjoukkue avasi juoksuhanat Topi Kososen erinomaisella näpillä, jolla kotiin juoksi Paavo Pelto. JymyJussit vastasi tähän kahdella juoksulla Jukka-Pekka Vainionpään onnistuessa kahdesti keskipompulla. Kolmannessa sisävuorossa kotijoukkue lisäsi Atte Kontion kumuralla johtoasemiaan ja tähän PattU ei enää pystynyt vastaamaan. Ensimmäinen jakso JymyJusseille lukemin 3-1.

Toisella jaksolla tiivis ulkopeli jatkui hienosti pelanneen lukkarin Henri Itävalon johdolla. Toisessa vuoroparissa JymyJussit rakensi tilanteen Mikko Haukkalalle, jonka kova ja tarkka lyönti painui vastustamattomasti väliin. Tämän jälkeen “Jukkis” löi vielä kolmannessa ja neljännessä vuoroparissa juoksun viimeistellen jakson loppulukemiksi 3-0.

– Koko porukalla oli hyvä lataus päällä ja saatiin sovittuja asioita tehtyä, niin se oli varmasti avain siihen, että peli aukesi. Pelasimme myös hyvää ulkopeliä läpi ottelun. Tänään ei itselläni vapaat lyönnit ollut kovin hyviä ja silloin kun pitää koko ajan lyödä merkistä, niin se on huomattavasti raskaampaa, kertoo ykköspalkittu J-P Vainionpää.

– Ulkopeli meillä oli hyvää läpi ottelun. Ensimmäisellä jaksolla kaveri teki hyvin tilannetta pompulla, mutta takatilanne kesti hienosti. Sisäpelissä saatiin tiukkaan paikkaan tarvittavat onnistumiset, niin siitä saatiin sitten hieman päätä auki ja luottoa omaan tekemiseen, analysoi viuhkassa ollut Jussi Parvi pelin jälkeen.

Tilastot

Lehdistötilaisuus

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »