IMG_2725

Viikonlopun saldona voitto ja tappio – lopputurnauspaikka karkasi

7.3.2019

Halli-SM-karsinnat on JymyJussien osalta taputeltu perjantain Koskenkorva- ja lauantain Vimpeli-ottelun jälkeen. Saldoksi joukkueelle jäi kaksi voittoa, yksi tappio ja juoksusuhde 22-7. Lopputurnauspaikka on tällä hetkellä enää hyvin kaukainen haave, sillä se vaatisi Alajärven Ankkureiden murskavoittoa Vimpelin Vedosta lohkon viimeisessä ottelussa. 

Perjantaina JymyJussit oli selvästi naapuriaan parempi jaksojen mennessä 8-0 ja 2-0. Koskenkorva kärsi useista poissaoloista, ja he olivatkin joutuneet lainaamaan kaksi pelimiestä Vähänkyrön Viestistä otteluun. Pelistä jäi JymyJusseille rutkasti parantamisen varaa, kuten Henri Puputti kertoi ottelun jälkimainingeissa. Katso “Pudun” kommentit tästä!

Tilastot

Lauantain ottelussa vastaan asettui Vimpelin Veto, joka oli avausottelussaan voittanut Koskenkorvan Urheilijat puhtaasti 2-0. Ottelusta ei muodostunut mitään varsinaista ilotulitusta, sillä kolmostilanteet menivät Vedolle 7-4. Vimpeli oli kuitenkin ratkaisunpaikoissa terävämpi ja voitti ottelun jaksoin 1-0 ja 3-1. Mikko Vainionpää oli ottelun jälkeen pettynyt erityisesti sisäpelin heikkouteen. Katso Mikon yhteenveto tästä!

Tilastot

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »