IMG_2405

Vimpeli vei perjantai-illan harjoitusottelun nimiinsä kotiutuslyöntikilpailun jälkeen

17.1.2020

Perjantai-iltana JymyJussit kohtasi Vimpelin Vedon Kuortaneen I-mediat areenalla. Ensimmäisen jakson JymyJussit vei nimiinsä lukemin 4-3. Toisella jaksolla seinäjokisten sisäpeli sakkasi, ja Veto vei pidemmän korren lukemin 0-4. Lopuksi ottelussa pelattiin kotiutuslyöntikilpailu, jonka Vimpeli voitti lukemin 2-3.

Ensimmäisessä vuoroparissa ei kumpikaan saanut juoksuja tehtyä, mutta toisessa jaksossa juoksuhanat aukesivat. Veto siirtyi aluksi johtoon harhaheiton turvin. Toisen tasoittavalla JymyJussit sai pelin auki, kun Elmeri Lieto ja Jukka-Pekka Vainionpää löivät juoksut mieheen. Kolmannessa vuoroparissa vierailijoiden Janne Mäkelä löi pallon takaa läpi kahden juoksun arvoisesti. Seinäjokiset runnoivat pelin neljännen tasoittavalla väkisin tasoihin Henri Puputin välilyönnillä. Tämän jälkeen Jukkis löi pallon kopparin yli ja ratkaisi ensimmäisen jakson JymyJusseille lukemin 4-3 (video artikkelin alareunasta).

Toiselle jaksolle JymyJussit vaihtoi Joona Kettusen ulkokentälle ja otti Sami-Jukka Korvolan jokeriksi. Veto sai ensimmäisessä vuoroparissa kaksi juoksua hyvillä lyönneillä. Seinäjokisten sisäpeli taas takkusi ja etenkin kentällemeno tuotti haasteita. Kolmannen tasoittavalla Perttu Ruuska löi pallon väliin tehden tilanteeksi 0-3 ja tämän jälkeen Mäkelä lisäsi vielä johtolukemiksi 0-4. JymyJussit ei onnistunut tästä nousemaan, joten toinen jakso Vedolle lukemin 0-4.

Kotiutuslyöntikilpailussa JymyJussit onnistui kahdesti Toni Marjamäen ja Eemeli Jaakkolan lyödessä juoksut. Vimpelin sisävuorolla Ruuska onnistui heti ensimmäisessä parissa kaventamaan lukemiksi 2-1. Matias Rinta-aho tasoitti kotarin neljännessä parissa. Ratkaisijan viittaa tarjottiin Severi Lassilalle, joka onnistui lyömään juoksun ja näin ollen Veto voitti kotiutuslyöntikilpailun 2-3 ja koko ottelun jaksoin 1-2.