organisaatiomuutoksetweb

JymyJussien organisaatiossa muutoksia

12.5.2021

JymyJussien organisaatiossa muutoksia

JymyJussit valmistautuvat kilpailukauteen 2021 ja samalla jo tuleviin vuosiin. Yhtiön toimitusjohtajana, sekä myyntipäällikkönä yhtäjaksoisesti kaudesta 2012 saakka toiminut Jukka Marttala jättää tehtävänsä seuran operatiivisissa toiminnoissa ja siirtyy yhtiön hallitukseen. Aloite on tullut Jukan henkilökohtaisesta pyynnöstä ja hän jää toimitusjohtajan tehtävistä pois 31.5.2021.

JymyJussien koko organisaatio haluaa kiittää Jukka Marttalaa seinäjokisen pesäpalloilun eteen tehdystä työstä. Jukka on omassa roolissaan ollut varsin tärkeä voimavara ja tekijä, joka ei ole säästänyt itseään, vaan on pyyteettömästi pyrkinyt kehittämään seuraa ja seinäjokista pesäpalloa kohti valoisampaa tulevaisuutta. Viimeisten vuosien aikana olemme saaneet korjattua seuran taloudellista tilaa positiiviseen suuntaan ja haastavan koronavuoden jälkeen koko organisaation yhteisillä päätöksillä on saavutettu tilanne, jossa kilpailukautta 2021 päästään rakentamaan ensimmäistä kertaa äärimmäisen tasapainoisessa tilanteessa, niin urheilullisesti kuin taloudellisesti.

Kauden 2021 startatessa kesäkuussa, on myös hyvä hetki aloittaa uuden rakentaminen, organisaatiosta aloittaen. Kesän aikana yhtiön vt. Toimitusjohtajana toimii Vesa Puutonen ja muita rooleja rakennetaan entistä enemmän tulevaisuuden tarpeista käsin. Täydennämme organisaatiotamme kilpailukauden edetessä, pääpaino tulee olemaan myynnin kehittämisessä. Tiedotamme näistä toimenpiteistä matkan varrella. Edessämme on työntäyteinen kesä ja uuden oppiminen kohti syksyä saa alkaa.

Toivotamme Jukalle ja hänen perheelleen upeaa pesiskesää!

 

JymyJussit Oy

Ossi Viljanen, hallituksen puheenjohtaja

 

 

Sydämellinen kiitos yhteistyöstä

Haluan lämpimästi kiittää teitä kaikkia yhteistyöstä JymyJussien kanssa. JymyJussien taival alkoi syyskuussa 2012 SMJ:n ja Nurmon Jymyn edustusjoukkueiden fuusion myötä.

Näihin lähes yhdeksään vuoteen on mahtunut paljon hienoja asioita ja myös vaikeita tilanteita talouden puolella. Ilman kumppaneidemme sitoutumista meihin, emme olisi tässä toteamassa, että olemme päässeet kahtena edellisenä tilikautena plus -merkkiseen tulokseen. Töitä on tehtävä vielä paljon, mutta suunta on oikea.

Kilpailullisesti huomion arvoista on se, että olemme pelanneet 7 kautena pudotuspeleissä ja pelaajamme ovat voittaneet useita tilastoja vuosien varrella. Työ joukkueen menestyksen eteen jatkuu!

Te kumppanit olette luottaneet meihin, kuten myös meidän pelaajamme ovat erittäin sitoutuneita JymyJusseihin. Seinäjoen kaupungin Liikuntatoimen kanssa meillä on ollut aina erittäin hyvä yhteistyösuhde. Olemme myös lajimme kattojärjestön näkökulmasta merkittävä toimija. Ehkä siksi olemmekin lyhyen historiamme aikana saaneet järjestettäväksi kaksi Itä-Länsi tapahtumaa.

Nyt on aika muutokselle ja uudelle suunnalle. Minä olen irtisanoutunut JymyJussien toimitusjohtajan tehtävästä omasta tahdostani. Minun viimeinen työpäiväni JymyJusseissa on 31.5.2021.

Kaikkiaan 16-vuotta pesisseurojen johdossa ovat olleet antoisia, vaikka ei aina helppoja. Nyt on hyvä hetki ottaa aikaa itselle ja nauttia kesästä ja pesiksestä eri näkökulmasta katsoen. Jään toistaiseksi JymyJussien hallitukseen ja annan taustalta tarvittavaa tukea käytännön asioissa, koska kaikkia asioita ei pysty laittamaan ”paperille”.

Vielä kerran valtavan isot kiitokset teille kaikille yhteistyökumppaneille.

 

Yhteistyöterveisin

Jukka Marttala

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »