kiitoskaudesta

JymyJussit kiittää kaudesta 2021

16.9.2021

JymyJussit kiittää kaudesta 2021! Kesään mahtui paljon tunteita, sekä hyviä että huonoja. Uutta joukkuetta rakennetaan parhaillaan kovaa vauhtia ja töitä tehdään kovasti taustalla, olkaa siis kuulolla!
Pelinjohtaja Jussi Parvi kiteytti kautta seuraavin sanoin:
Kausi 2021 päättyi muutama viikko sitten. Pienen puhalluksen jälkeen on hyvä kerrata ajatuksia siitä. Edellisvuoden tapaan pelitahti oli tiivis, mutta toisaalta oli hienoa, että kausi saatiin tässä maailman tilanteessa pelattua läpi.
Kauteemme mahtui isoja onnistumisia sekä pettymyksen tunteita. Se ehkä kuvaa kauttamme kokonaisuutena. Parhaimmillaan pelasimme hyvää pesistä ja saatoimme voittaa kenet vain. Siitä osoituksena esimerkiksi JymyJussien historian ensimmäinen voitto Vimpelistä kotikentällämme. Toisaalta pelin taso saattoi heilahtaa sen verran, että karvaita tappiotakin tuli kauden aikana. Pettymyksistä suurin koettiin kauden loputtua, kun pistekeskiarvo ei riittänyt pudotuspelipaikkaan. Tuohon liittyviä asioita on kuitenkaan turha jossitella, koska niitä riittää varmasti kaikilla muillakin joukkueilla. Lähellä olimme oman unelman saavuttamista, mutta ihan ei riittänyt. Tulosta täytyy kunnioittaa ja sijoitus oli lopulta sen mukainen, mitä ansaitsimme.
Positiivisia asioita kaudessa oli ulkopelin kehittyminen siten, että se mahdollisti kamppailun voitosta lähes jokaisessa ottelussa. Edelliskausien notkahduksia ulkopelissä ei koettu kuin kahdessa ottelussa. Sisäpeli haki uomiaan alkukauden, mutta puolessa välissä kautta saimme senkin rullaamaan niin, että voittoja alkoi tulemaan. Taisimme olla jossain vaiheessa kuuden ottelun voittoputkessakin. Kauden loppuun tuli vielä kolmen ottelun voittoputki, mikä antoi uskoa hommaan, mutta siihen pelit kuitenkin loppuivat.
Yksilötason onnistujista isoin oli varmasti 17 -vuotiaan Veeti Kettusen sisääntulo superpesikseen. Ennakkoluulotonta pelaamista vastuullisella 2 -polttajan paikalla oli ilo seurata.
Kiittäen kannattajiamme kaudesta 2021.
Jussi Parvi

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »