JymyJussit

JymyJussit pelaa kolme harjoituspeliä – lisätietoa kausikorteista luvassa lähiaikoina

5.6.2020

Harjoituspelit

JymyJussit pelaa kolme harjoituspeliä ennen 2.7. alkavaa Superpesis-kautta. Ensimmäisessä harjoituspelissä keskiviikkona 17.6. JymyJussit vierailee farmijoukkueensa Alavuden Peli-Veikkojen Montulla. Seuraavan viikon keskiviikkona 24.6. joukkue mittelee Sähkökoje Areenalla Koskenkorvan Urheilijoita vastaan ja lauantaina 27.6. Kotijoukkue Areenalle vieraaksi saapuu Kankaanpään Maila.

KE 17.6. klo 18.00 Alavuden Peli-Veikot – Seinäjoen JymyJussit
KE 24.6. klo 18.00 Koskenkorvan Urheilijat – Seinäjoen JymyJussit
LA 27.6. klo 15.00 Seinäjoen JymyJussit – Kankaanpään Maila

Kausikortit

Viime vuoden kausikorteille ladataan automaattisesti otteluita 15 kappaletta, jos olet kausikortin kaudelle 2020 hankkinut. Mikäli korttisi on kadonnut, niin ole yhteydessä info@jymyjussit.fi, niin lähetämme sinulle uuden. Uudet ostetut kausikortit toimitetaan ennen kauden alkua samalla kertaa kaikille.

JymyJussit odottaa vielä uusia linjauksia ennen kuin tekee lopullisia päätöksiä kausikorteista sarjapelien osalta. Uusia linjauksia on näillä näkymin tiedossa jo ensi viikolla. On mahdollista, että kausikortit pysyvät voimassa täysin normaalisti, mutta lauantaina 27.6. pelattavaan harjoitusotteluun lippu maksaa kausikorttilaisille 5€ ja normaalilipulla 10€.

Kuva: Tomi Natri

 

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »