IMG_0494

JymyJussit pelaa tammikuussa kolme kovaa harjoituspeliä

20.12.2019

JymyJussit pelaa tammikuussa kolme harjoituspeliä kovia vastustajia vastaan, sillä 11.1-12.1. joukkue kohtaa Seinäjoki Areenassa viime kaudesta vahvistuneen PattU:n Raahesta. Kolmannessa harjoitusottelussa vastustajana toimii Vimpelin Veto. Ottelu pelataan perjantaina 17.1. Kuortaneen I-mediat areenassa, jossa myös Halli-SM -lopputurnaus mitellään tänä talvena. JymyJussien pelinjohtajan Jussi Parven mukaan Pattijoki ja Vimpeli ovat hyviä mittareita joukkueen tasosta tammikuussa.

– On hienoa päästä kohtaamaan myös Pattijoki, jota vastaan on harvemmin talvikaudella pelattu. Pelit antavat meille arvokasta tietoa siitä, miten saamme siirtymään syksyn aikana harjoiteltuja asioita käytäntöön. Meillä on ollut harjoittelussa selkeät teemat tähän saakka ja harjoituksissa on otettu näissä asioissa askelia eteenpäin. Peli on kuitenkin se, mikä antaa aina rehellisen palautteen asioista ja näin osaamme jatkaa valmistautumista tulevaan kauteen, kertoo Parvi.

Seinäjoki Areenassa pelattaviin peleihin liput 5e ja kausikortin omistajat pääsevät veloituksetta sisään. Vimpeli-otteluun ei pääsymaksua.

LA 11.1. kello 15.30. JymyJussit – Pattijoen Urheilijat, Seinäjoki Areena
SU 12.1. kello 13.30 JymyJussit – Pattijoen Urheilijat, Seinäjoki Areena
PE 17.1. kello 18.30 JymyJussit – Vimpelin Veto, I-mediat areena

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »