Kuva: Tomi Natri

Kapteenisto valittu kaudelle 2020 – Vainionpää jatkaa kapteenina

6.1.2020

JymyJussien kapteenina jatkaa tulevalla kaudella Jukka-Pekka Vainionpää, joka on kipparoinut joukkuetta jo kaudesta 2016 lähtien. Vainionpää johtaa joukkojaan 291 Superpesiksen runkosarja-ottelun kokemuksella.

– Varmasti näytän omalla esimerkillä harjoituksissa ja peleissä miten vedetään hyvällä ilmeellä illasta toiseen. Tukea voi tietysti antaa monenlaista ja tiedän, että joukkue tietää sen myös, että kapteenistolle voi tulla kertomaan asiasta kuin asiasta. Yksin ei kukaan jää JymyJusseissa, kertoo Vainionpää.

Joukkueessa ei pelaajistossa tapahtunut suurempia muutoksia, mutta toimintatavoissa sitäkin enemmän. Kapteenin mukaan hänellä on kipparoitavanaan erittäin motivoitunut  ja oikeisiin asioihin keskittyvä joukkue.

– Meidän valmennustiimi on saanut rakennettua joukkueelle semmoisen paketin, ettei kukaan halua jäädä kyydistä tällä reissulla. Olemme muuttaneet toimintatapoja, miten toimitaan tällä joukkueella ja se on myös antanut lisää virtaa tekemiseen.

Varakapteeneina “Jukkikselle” tukea antavat kokeneet Henri Puputti ja Mikko Kytömäki.

– Varmasti “Kyltillä” ja “Pudulla” on ulkopeliin enemmän annettavaa kuin minulla. Uskon saavani tukea myös heiltä joka asiaan mihin vain tarvitsen.

Harjoituspelit alkavat JymyJusseilla jo ensi viikonloppuna, kun Seinäjoki Areenalle saapuu lauantaina ja sunnuntaina Pattijoen Urheilijat Raahesta. Lauantain ottelun on tarkoitus alkaa noin kello 15.30 ja sunnuntain noin kello 13.30. Liput 5e ja kausikortin lunastaneet veloituksetta.

Kuva: Tomi Natri

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »