tiedote

Kausi 2022 rakentuu taustalla hyvää vauhtia – lue puheenjohtajan kommentit tästä

16.10.2021

Kautta 2022 kohti!

 

JymyJussien kausi 2021 päättyi runkosarjaan ja tavoiteltu pudotuspelipaikka jäi vain pistekeskiarvolla laskettuna 0,3 pisteen päähän. Joukkue pelasi kauden aikana jaksoja, jolloin varsinkin ulkopeli oli aivan sarjan kärkitasoa. Tulosta pitää kunnioittaa ja siitä syystä hyvin lyhyen jakson jälkeen katse oli käännettävä kohti kautta 2022.

 

Valitsimme tietoisesti linjan, että keskitymme elokuusta – lokakuuhun vain ydintehtäviin ja uuden kauden rakentamiseen. Haastava ajanjakso kahden koronavuoden jälkeen on pieneltä organisaatiolta vaatinut paljon ja myös joskus pitää toimijoille antaa happea. Joukkue, valmennus, mediatiimi ja vapaaehtoiset ovat vetäneet koko koronajakson läpi tunteja säästämättä ja uhranneet paljon itsestään. Tästä syystä nyt oli hyvä hetki vähän huilata ja antaa muiden paistatella median valokeilassa. Pahoittelut faneille siitä, pitkä hiljaisuus varmasti omalta osaltaan on ollut myös häiritsevää.

 

Sen sijaan toimistolla ja myynnin parissa työtä on tehty jo heti seuraavasta viikosta alkaen, olemme edistyneet hyvin ja uutena tekijänä mukaan tullut Joonas Tanninen on ottanut ruutunsa hyvin haltuun. On ilo huomata, että uudet ajatukset myös ruokkivat muuta organisaatiota ja olemmekin löytäneet uusia kulmia palvella kumppaneitamme. Tämän työn parissa loppuvuosi kuluu vauhdikkaasti ja onkin ollut ilo huomata, että kumppanikentässä ollaan myös jo menossa kohti uutta normaalia. Saimme myös pelaajista Tero Tyynelän mukaan myynnin remmiin ja tämä on tärkeä lisäresurssi meille muille.

 

Joukkueen 2022 kasaaminen on loppusuoralla, saamme kasaan hyvän ja mielenkiintoisen nipun, jolla tähtäin tulee olla pidemmällä kuin tulevassa kaudessa. Meille oli jo hyvissä ajoin selvää, että joukkueen rakenne muuttuu ja siihen olimme valmistautuneet. Koronasta huolimatta kesän aikana nähtiin yhdet ”kuumimmat” pelaajamarkkinat ja valitsimme nopeasti strategiaksi sen, että katsomme pidemmälle. Nyt pelaamalla isoilla panoksilla, todennäköisyys onnistumiselle ei ollut järkevin vaihtoehto. Sen sijaan luotamme siihen, että laadukkaaseen valmentautumiseen ja seuran toiminnan kehittämiseen panostaminen kaudella 2022 on Seinäjokelaisen pesäpallon etu tulevaisuudessa. Olemme analysoineet omaa tekemistä, tunnistaneet ja tunnustaneet juurisyitä ja kääntäneet katseemme niihin.

 

Haluamme kiittää nyt joukkueesta muualle suuntaavia pelaajia ja uransa lopettavia pelaajia. Näistä ja uudesta joukkueestamme uutisia luvassa lähiaikoina esittelyiden kera. Pysykää kuulolla!

 

JymyJussit

Ossi Viljanen

Hallituksen puheenjohtaja

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »