ANTTILA

Miika Anttila palaa takaisin JymyJusseihin!

9.11.2020

Kanpaanpäässä varttunut Miika Anttila palaa takaisin JymyJussien riveihin. Anttilan pesäpalloura alkoi Kankaanpään Mailassa, jossa hän pelasi C-ikäiseksi asti. Joukkueen hajottua hän jatkoi seuraavat neljä kautta Ulvilan Pesä-Veikoissa.

Superpesisdebyyttinsä mies pääsi tekemään Kankaanpään Mailoissa, missä hän viihtyikin pari kautta ennen siirtymistään Seinäjoen JymyJusseihin vuonna 2015. Viime vuonna mies kävi lainassa Alajärven Ankkureissa, jonka jälkeen hän siirtyi Koskenkorvan Urheilijoiden joukkueeseen loppukaudeksi.

Anttila on innoissaan tulevasta kesästä.

– Tuntuu kuin en olisi ollutkaan pois. Täällä on tuttuja kavereita ja on mahtava palata takaisin, Anttila toteaa. Hän odottaa erityisesti semmoista ”hurlumhei” pesäpalloa.

– Vähän samaan tyyliin mitä meillä 2016 vuonna oli. Melkein sama joukkue oli silloinkin kasassa, niin sellaista pöykäripesäpalloa.

Superpesisotteluita on Anttilalla takanaan jo yli 200. Hän tuo joukkueeseen reilusti kokemusta ja lupaa olla Jukkiksen eli  Jukka-Pekka Vainionpään tulitukena sisäpelissä.

– Ehkä nähdään jotain uusia lyöntejäkin, niitä en vielä paljasta, Anttila vinkkaa. Sisäpelissä Anttila nähdään kotiuttaja-vaihtajana ja ulkokentällä etukentällä / linjassa.

Anttilalla on vahva usko nykyiseen kokoonpanoon. Ensi kaudesta tulee varmasti hyvä.

– No ei muuta kuin mahdollisimman paljon väkeä paikalle! Olemme todella iskukykyinen joukkue, on vanhoja naamoja ja paluumuuttajia. Meillä on kentällä kivaa yhdessä. Voidaan yllättää kenet vaan!

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »