DSC_3293

Rajoitusten vaikutukset JymyJussien kotiotteluihin – sallittu yleisökapasiteetti Kotijoukkue Areenalla 2000 paikkaa!

30.6.2020

JymyJussien ensimmäinen kotiottelu pelataan tällä kaudella 7.7. tiistaina Koskenkorvan Urheilijoita vastaan. Yleisörajoitusten vaikutukset näkyvät JymyJussien kotipeleissä toistaiseksi, joten tähän tiedotteeseen olemme koonneet kaikki tarvittavat tiedot katsojille turvallista ottelutapahtumaa varten.

Katsomolohkot

Kotijoukkue Areena on jaettu neljään lohkoon, joissa jokaisessa on 500 paikkaa. Näin ollen jokaiseen kotiotteluun pystymme ottamaan enintään 2000 henkilöä. Kaikille neljälle katsomolohkolle löytyy omat kioskit ja WC-tilat (katso kuva artikkelin lopussa). Katsomoissa tulee huomioida turvavälit ja eri lohkojen välillä liikkuminen on kiellettyä. Unico-klubille ja aitioihin mahtuu 100 VIP-katsojaa.

Kausikortit

Kausikortit toimivat normaalisti, mutta erityisjärjestelyjen vuoksi kausikorttilaisille ei ole omaa sisäänpääsyä, vaan sisäänpääsy tulee suorittaa sen lohkon sisäänkäynnistä, minne aikoo mennä istumaan. Kausikorttilaisille ei varata erikseen kiintiötä otteluihin, joten kausikorttilaisia pyydetään tulemaan ajoissa paikalle varmistaakseen sisäänpääsyn otteluun. Kausikortilla on mahdollista käyttää useampi sisäänpääsy kortilta esimerkiksi maksaakseen kaverin sisään. Liiton vapaakorteilla pääsee sisälle, mikäli katsomossa on tilaa ottelun alettua. Seurakortilla lippu maksaa 5€ portilla. VIP-kausikorteilla on yhä oma sisäänkäynti, joka on sama kuin aiempinakin vuosina.

Irtoliput

Irtoliput tulevat myyntiin torstaina 2.7.2020 JymyJussien verkkokauppaan. Suosittelemme aina lipun hankkimista etukäteen varmistaaksesi sisäänpääsyn otteluihin. Verkkokaupassa tulee olemaan myynnissä 400 lippua/lohko eli yhteensä 1600 lippua ja netissä myymättömät liput palautuvat portille myyntiin. Näin ollen portilla on aina myynnissä vähintään 400 lippua.

Ennakkoliput:

Aikuiset 18€
Eläkeläiset ja opiskelijat 13€

Liput portilla:

Aikuiset 20€
Eläkeläiset ja opiskelijat 15€

S-etukortilla portilta 2€ alennus. Tykysetelit käyvät portilla (Smartum-kortti ei käy, suosittelemme lataamaan Smartumin mobiilisovelluksen)

Muuta muistettavaa

  • Myyntipisteillä suositellaan lähimaksua.
  • Covid-19 ei ole vielä ohi, joten huolehdithan käsihygieniasta ja kunnioitathan muita katsojia.
  • Anniskelukatsomo ei ole toistaiseksi käytössä.

 

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »