uutinen_unico

Seinäjoen pesäpallostadionin nimi muuttuu Unico Areenaksi

31.3.2023

Perinteikkään Seinäjoen pesäpallostadionin nimen muuttaminen Unico Areenaksi on hieno jatkumo pitkälle yhteistyölle ja Unico Klubille, jossa on viime vuodet totuttu nauttimaan urheilusta kaikilla aisteilla. Uudistukset eivät jää nimen vaihtamiseen. Uusitulla Unico Areenalla pelikenttä tuodaan remontin yhteydessä 9 metriä lähemmäksi katsomoa, jolloin tunnelma tulvii yleisöön paremmin kuin koskaan aiemmin.

Unico on ollut Seinäjoen Maila-Jussien ja Jymy-Jussien matkassa jo useamman vuoden. Pesäpallo lajina on hieno ja on ollut tärkeää saada olla mukana aina pienimmistä junioreista pääsarjatasolle saakka. Tämä matka jatkuu nyt myös Unico Areenan myötä.
”Meidän molempien lapset ovat pelanneet ja pelaavat pesäpalloa. Heidän pesisuransa käynnistyivät pesiskoulun kautta kymmenen vuotta sitten. Toimimme myös Seinäjoen Maila-Jussien juniorijoukkueissa joukkueenjohtajina. Lajia on siis nähty myös siitä kulmasta”. Tervetuloa seuraamaan pesäpalloa Unico Areenalle ja Unico Klubille, Saarisen veljekset toivottavat.

Yhteistyössä SMJ:n ja Jussittarien kanssa laadittu yhteistyösopimus luo hienoa pohjaa tulevaan ja on iso panostus kaikilta juniorityöhön. Mehän nähdään sitten Unico Areenalla!

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »