sopimusuutisia1

SOPIMUSUUTISIA!! 🔥🤝🏻📝

7.9.2022

JymyJussit vahvistuu kolmella pelaajalla ja yhdellä toimihenkilöllä!

 

Oulun Liposta JymyJusseihin siirtyvät:

Miika Keski-Petäjä (1 vuosi)

Tino Alaspää (2 vuotta)

Aapo Hiltunen (2 vuotta)

Santeri Haipus (Pelaajakoordinaattori sekä valmennustiimin jäsen)

 

Kausi 2022 osoitti, että valintamme panostaa nuoriin ikäryhmänsä Itä-Länsi tason pelaajiin on ollut oikea valinta. Viime kauden joukkue ja valmennus suoriutui kiitettävin arvosanoin, asiantuntijoiden ennakkoarvioinneista huolimatta. Jatkamme samalla strategialla ja nyt mukaan saadut pelaajat tuovat selkeää lisäarvoa rooleissaan tulevan kauden joukkueeseen. Tavoitteemme on ensi vuonna mennä askelia eteenpäin pelillisesti ja sarjataulukossa. Päätavoitteemme on vuodesta 2024 eteenpäin.

Julkaisemme kaikki jatkosopimukset ja uudet sopimukset tulevien viikkojen aikana, olemme hyvässä vaiheessa ja tilanteeseen tyytyväisiä.

JymyJussit jatkaa edelleen suunnitelman mukaisesti kohti tulevaa. Organisaation toiminnan kehittäminen ja rakenteiden vahvistaminen on urheilun lisäksi tärkein asia. SMJ:n nousu ykköspesikseen oli myös ennalta tehdyn suunnitelman mukainen ja täydentää Seinäjokisen pesäpallon uudistumista, jossa ollaan hyvällä tiellä. Työtä on vielä paljon ja nöyrästi on jaksettava toimia, askel kerrallaan kohti tavoitetta.

 

#MEIDÄNPELI

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »