IMG_5411_muokattu

Superpesiksen ja Ruudun yhteistyö jatkuu viisivuotisella sopimuksella!

23.10.2020

Suomen Pesäpalloliitto ja Nelonen Media ovat solmineet viisivuotisen sopimuksen koskien miesten ja naisten Superpesiksen tv-oikeuksia. Kaikki superpesisottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelussa ainakin kauden 2026 loppuun saakka.

Aiempi sopimus kattaa myös kauden 2021. Uudet allekirjoitukset pitävät sisällään vuodet 2022-2026, joten Ruutu on jatkossakin vahvasti Superpesiksen tv-lähetysten kotipesä.

Superpesis on saavuttanut vahvan aseman Nelonen Median kanavilla suosituimpina kotimaisina palloilusarjoina. Finnpanelin mukaan suorat lähetykset miesten Superpesiksen loppuottelusarjasta olivat Jim-kanavan katsotuimpia ohjelmia kahdella peräkkäisellä viikolla ja ratkaisuottelu tavoitti yhteenlaskettuna yli 300 000 katsojaa. Huippupesäpallon asemaa vahvistaa naisten Superpesis, suosituin kotimainen naisten palloilusarja yleisömäärillä mitaten, jonka ratkaiseva loppuottelu keräsi 223 000 katsojan tavoittavuuden.

– Pesis on parasta paikan päällä, mutta tv-tuote on meille todella tärkeä ja pitkä sopimus antaa työrauhan. Jo ennestään erinomainen yhteistyö Nelonen Median kanssa saa jatkoa. Meillä on vahva yhteinen tahtotila kehittää pesäpallon tv-tuotetta entisestään ja tuoda siihen uusia elementtejä. Lisäksi Fanikamera-lähetykset ovat antaneet seuroille uusia mahdollisuuksia oman toimintansa eteenpäinviemiseen ja brändäämiseen, mihin seurat ovat tarttuneetkin kiitettävästi, Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Petri Pitkäranta toteaa.

Nelonen Media on ollut Superpesiksen tv-yhteistyökumppani jo yli 10 vuoden ajan. Lähetysoikeudet siirtyivät Urheilukanavalta Nelonen Medialle kauden 2009 jälkeen.

– Pesäpallo on ollut iso osa Ruudun urheilutarjontaa jo pitkään mutta viime vuosina katselun kehitys on ollut hurjaa. Tämä onkin yksi osoitus siitä, että kyseessä on kiinnostava ja elinvoimainen sarja. Olemme ylpeitä, että saamme olla yhdessä Pesäpalloliiton kanssa kehittämässä kansallispeliä eteenpäin pitkäjänteisesti, Nelonen Median kotimaisten urheiluoikeuksien johtaja Jukka-Pekka Ylinen sanoo.

 

Pesäpallokausi 2021 käynnistyy Halli-SM-turnausten merkeissä alkuvuodesta.

 

Lisätietoa:

Petri Pitkäranta

Suomen Pesäpalloliitto ry

Toiminnanjohtaja

+358 44780 0600

petri.pitkaranta@pesis.fi

 

Jukka-Pekka Ylinen

Nelonen Media

Vastaava johtaja, kuluttajamyynti ja urheiluoikeudet

+358 40 483 4870

jukka-pekka.ylinen@nelonenmedia.fi

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »