SILLANPÄÄ

Viljo Sillanpää aloittaa Seinäjoen JymyJusseissa!

12.11.2020

Viljo Sillanpää aloittaa Seinäjoen JymyJusseissa. Tuore pronssimitalisti ja Alajärven Ankkurien kasvatti aloitti pesäpallouransa kotipaikkakunnallaan, jossa pelasi aina B-ikäiseksi asti. Sen jälkeen hän siirtyi Vimpelin Vedon joukkueeseen. Vuonna 2012 Sillanpää teki superpesisdebyyttinsä Joensuun Mailassa.

Kauden 2013 Sillanpää edusti Ylivieskan Kuulaa miestenykkösessä ja vuonna 2014 hän palasi Alajärven Ankkureihin viideksi kaudeksi, jonka jälkeen viimeisimmät kesät hän on pelannut Vimpelin Vedossa.

Edellinen kausi oli varsin onnistunut, Sillanpää, 27, kotiutti ensimmäisen mitalinsa Vimpelin Vedon kanssa pronssiottelussa. Tulevaa kautta hän odottaa hyvillä mielin.

– Hyvältä tuntuu aloittaa JymyJusseissa. Aina uudessa seurassa ja joukkueessa saa lisävirtaa – se on semmoinen piristysruiske. Täällä on paljon uusia tuttavuuksia, ei olla taidettu ennen pelata samassa joukkueessa. Aina, kun tullaan uuteen joukkueeseen ja seuraan; niin onnistumisen halu on kova. Odotan itseltäni erityisesti kehittymistä sisäpelissä. Mielenkiinnolla lähdetään rakentamaan tätä hommaa.

Tulevalta kaudelta Sillanpää odottaa onnistumista niin sisäpelin kuin ulkopelinkin osalta. Pesäpallossa häntä koukuttavat laidasta laitaan koetut fiilikset kentällä. Sillanpään vahvuudet löytyvät jaloista; sisäpelissä hän pääsee hyvin etenemään ja ulkokentällä kopparin tontilla hän pelaa hyvin joka suuntaan.

– JymyJusseille tuon sellaisen loppuun asti yrittävän pelaajan. Aina viimeiseen pillin vihellykseen asti taistellaan.

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »